alle categorieën
  Filters
  voorkeuren
  Zoek

  Schadeherstel

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan het instrument overkomt elke muzikant wel eens, al dan niet door onoplettendheid. Cosmetische schade is overkomelijk, maar schade aan een trombone coulisse, een soldering van een oudere reparatie die los laat, vastzittende stempompen of mondstuk, een gedeukte beker: hier is een deskundige behandeling vereist.

  Kostenindicatie op basis van foto's

  Met de hedendaagse mogelijkheden is het bij bepaalde schades niet noodzakelijk om een afspraak te maken om langs te komen en uw beschadigd instrument te laten beoordelen. Het is vanzelfsprekend dat er ook een kostenindicatie afgegeven kan worden op basis van gedetailleerde foto’s per email van overduidelijke schades aan uw instrument. De definitieve kosten worden daarna vastgesteld na fysieke inspectie bij ontvangst van het instrument. Op deze manier kunt u snel vast stellen of de kosten interessant genoeg zijn om een afspraak te maken om langs te komen.

  Fixed price

  No nonsense en to the point: wanneer er een prijs is afgegeven voor een reparatie op basis van een fysieke beoordeling wordt hier niet vanaf geweken.

  Op zoek naar werk van GROOTkoper?

  Volg GROOTkoper op facebook of Instagram om voorbeelden van reparatie en restauratie te bekijken.

  Schadeherstel